BAZENI

Bazeni kompleksa Horizont izgrađeni su s posebnom pažnjom da posetiocima pruže najveći stepen komfora i uživanja u kupanju, odmoru i relaksaciji. Visoki standardi i briga o higijeni i bezbednosti vode rezultat su svakodnevne brige o kupačima i posetiocima.

 

VELIKI BAZEN SA VODENIM IGRAMA

Veliki bazen je specifične arhitekture čija će vas lepota neodoljivo podsetiti na egzotična kupališta i vodopade. Ovaj bazen je dubok 1,4 metra ima dva izdvojena đakuzi bazena, od kojih je jedan u nivou glavnog bazena a drugi je izdignut za 1,5 metara i iz njega se voda preliva u glavni bazen. U ovom bazenu se nalazi i bar, na kojem možete zastati i osvežiti se, što će vam dati osećaj jedinstvenog uživanja. U sredini velikog bazena se nalazi još jedna đakuzi zona sa vodopadima.

 

"CHILLOUT" BAZEN

Ovaj bazen je krivudavim „Panamskim kanalom“ spojen sa Velikim bazenom, u koji ulazite prolaskom ispod vodopada. Dubine je 1,4 metra ali ima i zonu gde je dubok čak 2,2 metra. Specifičan je po tome što ima dva podvodna gejzira koji omogućavaju poseban vid masaže za kupače. U sastavu ovog bazena se nalaze čak tri izdvojena đakuzi bazena, od kojih su dva na višem nivou i iz njih se voda preliva u „Chillout“ bazen. Ovaj bazen je jedinstven i po svojoj boji - mozaik pločice daju vodi u ovom bazenu zelenkastu boju planinskog jezera.

 

DEČIJI BAZEN

Omiljeni među najmlađima, ovaj bazen ima blagu kosinu, tako da je u najplićem delu dubok svega nekoliko centimetara, a u najdubljem maksimalnih pola metra - što ga čini bezbednim za neplivače. U neposrednoj blizini bazena se nalazi i dečije igralište sa toboganima i drvenim zamkovima. Ovaj bazen je idealno mesto za vaše najmlađe ali je veoma popularan i među starijim kupačima.

 

DVA BAZENA ZA SPORTSKE IGRE

Savršeni za zabavu i rekreaciju, ovi bazeni daju priliku da se u njima igraju dva vrlo zabavna timska sporta, a duboki su 1,4 metra. - Odbojka u vodi
- Košarka u vodi

 

U okviru cene karata, na raspolaganju su vam svi sadržaji koje nudi Horizont Swimming & Spa kompleks (osim VIP sadržaja, hrane i pića).

Tip karte Opis Cena
Noćno kupanje od 21h do 24h 300 din.
Doplatna karta za noćno kupanje (za goste koji su došli u toku dana) od 20h do 24h 100 din.
Celodnevna karta od 10h do 20h 500 din.
Poludnevna karta od 16h do 20h 300 din.
Karta za decu (od 2 do 10 godina) - 300 din.
* Ulaz za decu do 2 godine je besplatan. Deca preko 10 godina plaćaju punu cenu karte.

 

VIP Sadržaj

Tip separea Cena
Separe za 4-6 osoba 500 din.
Separe za 6-8 osoba 1000 din.
Separe za 8-10 osoba 2000 din.
Separe-Krevet za 3-4 osobe 2000 din.
* Rezervaciju VIP separea je moguće izvršiti isključivo putem telefona.
 
 
 
  • Tweets